Cum comand

Pentru a face o comanda, trebuie sa adaugati in cosul de cumparaturi produsul dorit, prin apasarea butonului Adaugati in Cos.

Produsele adaugate in cos le puteti viziona in cosul de cumparaturi, care se afla in partea dreapta a paginii, sus. Aici puteti modifica cantitatile produselor alese sau puteti sterge din produse.

Puteti alege din categoriile de produse invitatii de nunta, invitatii de botez, meniuri pentru nunta, carduri de masa, plicuri de bani.

Pentru a finaliza comanda se completeaza datele dumneavoastra de livrare si facturare.

Imediat dupa trimiterea comenzii veti primi un email automat cu detalii complete despre comanda. Acceptam comenzi si prin e-mail la office@invitatie-nunta.ro.

In urmatoarele 24-48 ore dupa comanda veti primi pe e-mail o mostra a invitatiei dvs. cu aranjarea in pagina pentru a confirma corectitudinea acesteia.

Va rugam sa ne transmiteti textul in forma finala si toate detaliile care le doriti modificate (ex. culoare carton, grafica, fundita de culoare diferita...etc.). Pentru fiecare client se executa o singura mostra dintr-un singur model (nu executam mostre pentru 2, 3 sau mai multe modele diferite).

Pentru modificari ulterioare nu se va mai executa alta mostra, se va trimite doar textul pentru confirmare si eventual sablonul invitatiei.

Pentru invitatiile din categoria Wedding, plicurile de bani, carduri de masa si meniuri nu se pot face mostre! Va vom trimite prin e-mail sablon pentru confirmare.

Dupa confirmarea mostrei/sablonului si acordarea bunului de tipar, invitatiile se trimit in productie, nu se mai accepta modificari.

Comanda minima este de 40 buc. pentru invitatii de nunta si 30 buc. pentru invitatii de botez.

 • Garantam o comunicare, consiliere si colaborare optima cu fiecare client in parte si pretindem din partea clientilor nostri bun simt si respect. In cazul in care pe parcursul colaborarii vom sesiza o lipsa de comunicare sau indiferenta fata de comanda din partea clientului, ne rezervam dreptul de a anula de indata respectiva comanda. Dorim sa patram un standard ridicat privind colaborarea si comunicarea, standard dorit atat de firma noastra cat si de catre dvs.
 • Conditii retur

  Returul produselor nepersonalizate se face conform ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 republicata in 2008 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, care prevede: 

  "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului." 
  "Art. 7 (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor." 
  "Art. 8 În cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator în conditiile art. 7, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator." 

  - Pentru produsele personalizate, ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 republicata in 2008 prevede: 

  "Art.10 - Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor în care partile au convenit altfel:
  - contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate."
 • Eventuale reclamatii cu privire la produsele achizitionate prin intermediul sitului, se vor face de catre clienti in maxim 24 de ore de la primirea coletului exclusiv in scris prin email.
 • Pentru a continua cumparaturile pe acest site, clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea paginii web de catre client in scopul comandarii produselor, implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.
 • Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, garantam administrarea in conditii de siguranta, confidentialitate si numai pentru scopurile specificate, datele personale ( nume, prenume, adresa, adresa e-mail, nr. telefon ) pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: corespondenta, comunicare si livrare produse.

Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie telefonic sau pe mail!

Va multumim ca ne-ati ales!

LiveZilla Live Chat Software


În curs de procesare...